Boblberg logo
Netværksgruppe for M/K’er i Kbh 😊Cille

Netværksgruppe for M/K’er i Kbh 😊

Hvis du har en oprigtig interesse i at være en aktiv del af et socialt netværk, og mødes med andre ude i det virkelige liv, så kunne vores gruppe være noget for dig.

Gruppen blev etableret efter et arrangement gennem Boblberg, og fungerer ved at alle medlemmer har mulighed for at oprette arrangementer, hvor de gerne vil have nogle gode oplevelser sammen med andre af gruppens medlemmer, der primært er +/- 50-60 år.

Vi har eksisteret i lidt mere end et år, og indtil videre har vi bl.a. været til udstillinger, fredagsbarer, vinsmagning, biograf, foredrag, gåture, picnic, kanotur og til Møns Klint – men mulighederne er mange. Så har du lyst til, enten ofte eller i ny og næ, at bidrage og deltage aktivt på kryds og tværs af arrangementer og interesser, vil vi glæde os til at høre fra dig. Vi foretrækker at du har billede på din profil, da vi gerne vil se, hvem vi byder velkommen som nye medlemmer.

Vi vil bestræbe os på at vende tilbage snarest muligt – men da vi har erfaring med, at der kan komme rigtig mange henvendelser, kan vi desværre ikke love på forhånd, at vi kan nå at svare tilbage til alle.

Tilmeld dig og skriv til Cille

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.137 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her