Boblberg logo
Venner/veninder søges Samer

Venner/veninder søges

"Meet Samer: Den eventyrlystne skakspiller, der elsker strandture og hyggelige café- og biografture!

Hej! Mit navn er Samer, og jeg er en 24-årig kontorelev med en passion for skak og udendørs eventyr. Når jeg ikke er travlt optaget af mit arbejde, finder du mig ofte fordybet i et spændende skakspil eller nyder en afslappende gåtur langs stranden.

Jeg lægger stor vægt på sociale interaktioner og ønsker at udvide min vennekreds. Derfor søger jeg efter en ligesindet sjæl, der har lyst til at dele en kop kaffe på en hyggelig café, nyde en spændende film i biografen eller tage på en afslappende tur langs stranden. Jeg er åben for alle forslag og er ivrig efter at udforske forskellige aktiviteter og skabe nye minder sammen.

Jeg besidder en eventyrlysten ånd og er altid åben for nye oplevelser. Uanset om det er at prøve nye spil, opdage skjulte perler i byen eller blot have en god samtale, er jeg sikker på, at vi vil kunne skabe en fantastisk forbindelse.

Hvis du er en person, der sætter pris på venskab, eventyr og en god portion latter, så tøv ikke med at skrive til mig. Lad os mødes, udforske og skabe uforglemmelige øjeblikke sammen. Jeg ser frem til at lære dig at kende!"

Tilmeld dig og skriv til Samer

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.275 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her