Boblberg logo
Søger reserve-familie til hyggeAnna

Søger reserve-familie til hygge

Hej alle sammen,

Mit navn er Anna, og jeg kommer fra de smukke Færøerne, men har de sidste 10 år kaldt København mit hjem. København er en vidunderlig by, men sommetider savner jeg den varme og nærhed, som kun en familie kan give.

Jeg mistede min mor for ca 4 år siden, og resten af min familie bor tilbage på Færøerne. Derfor leder jeg efter noget ganske særligt her i København – et par reserve forældre eller måske bedsteforældre, som jeg kan dele livets små og store øjeblikke med.

Jeg drømmer om at have nogen at besøge til en kop kaffe, en god snak, måske hjælpe i haven eller bare sidde sammen og se en film på en regnvejrsdag. Jeg søger den familiefølelse, som jeg savner så meget, langt væk fra mit fødehjem.

Om mig: Jeg er 32 år gammel, arbejder som operationssygeplejerske og i gang med at studere til jordemoder.

I min fritid elsker jeg at træne, vinterbade, bage, tegne og male. Jeg værdsætter gode samtaler, elsker naturen og er altid klar på et brætspil eller to.

Hvis du har plads i dit hjerte og dit hjem, og ideen om at udvide din familie med en ekstra datter lyder tiltalende, ville jeg elske at høre fra dig. Måske kunne vi starte med en kop kaffe eller te og se, om kemien er der?

Tak fordi du tog dig tid til at læse mit opslag. Jeg ser frem til at møde dig og blive en del af din familie på en helt ny måde.

Med venlig hilsen,

Anna

Tilmeld dig og skriv til Anna

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.315 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her