Boblberg logo
Søger veninder 55-62 år. Risa

Søger veninder 55-62 år.

Søger veninder i Frederikssund eller Lejre Kommune. Jeg er selv bosiddende ved Skibby. Helst ikke længere end ca. 20-25 km. fra, hvor jeg bor, da jeg synes det er besværligt når afstanden er for stor, - så får man ikke sådan lige en spontan tanke om at komme forbi til en kop kaffe/te når der er for langt mellem os ;-)

Jeg kender mange mennesker, men har ikke nogle at tale med sådan lidt mere om nære ting og opleve noget sammen med, - det være sig hyggedage/aftener, køre ture, gå i biffen og hvad vi nu ellers kan finde på.

Jeg er desværre ikke til de lange gåture, da jeg har slidgigt i det ene knæ. Jeg elsker ellers at gå længere ture, men det kan knæet desværre ikke klare pt.

Jeg føler mig faktisk rimelig ensom, - man kan så diskutere, om det er selvforskyldt, men jeg synes nu at jeg er meget omgængelig og rar at være sammen med.

Jeg er et menneske der elsker den friske tone mellem mig og andre uden dog at være ond eller grov, så du skal være frisk på at have en sjov/munter tilgang til livet ligesom jeg selv har.

Jeg er pædagog men pt. ledig - delvis.

Bor i eget hus og har en god have. Her hos mig bor der en kat og 2 undulater, - så du skal helst ikke være allergisk overfor katte og fugle, hvis vi finder ud af at besøge hinanden.

Jeg er 61 år gammel vil jeg lige huske at skrive :-D

Tilmeld dig og skriv til Risa

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.495 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her