Boblberg logo
Støtteperson/handicapmedhjælper søgMehmet

Støtteperson/handicapmedhjælper søg

Jeg søger to i alderen 16-22, som kunne tænke sig at være mine støttepersoner cirka to til fire timer om ugen. Gerne nogen, der bor på Sjælland, men et samarbejde kan også foregå, hvis I bor langt væk. Dette skyldes, at jeg både skal bruge nogen, der vil snakke i telefon med mig og mødes et par gange. Kommunen er ikke arbejdsgiveren, men det er jeg. I vil dog have stor frihed i forhold løn samt timer.

I øjeblikket har jeg to støttepersoner, som bor henholdsvis i Randers og København. De hjælper mig med mange administrative og sociale opgaver, og jeg besøger hende i Randers cirka hver anden måned.

Som ung fik jeg bevilget førtidspension og det modtager jeg stadig. I en del år har jeg arbejdet både i løntilskud, i en kort periode, og på normale vilkår de seneste seks år i Netto. Nu vil jeg gerne læse videre og skal gå på et matematikkursus til sommer 2024, for at blive klar til at studere videre, da jeg i øjeblikket kun er i besiddelse af en gymnasial uddannelse. I øjeblikket er jeg ansat hos 7-Eleven på Hovedbanegården.

Jeg har brug for faglig hjælp samt social hjælp. Der vil være en slags jobsamtale på cirka 30 minutter over telefonen, hvor I får et indblik i, hvad jobbet kræver. Hvis I er interesserede efterfølgende, vil I få løn efter næste samtale, der drejer sig om løn og ansættelseskontrakten. De første tre måneder kører på en mini kontrakt, hvorefter der vil blive udarbejdet en udvidet ansættelseskontrakt. Hvis der er god kemi imellem os, så søger jeg også rejsepartnere.

Hvis du er interesseret, kan du kontakte mine støttepersoner.

Tilmeld dig og skriv til Mehmet

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.135 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her