Boblberg logo
Trænger du til at nusse i en have?Bo

Trænger du til at nusse i en have?

Et lidt anderledes opslag. Jeg har anskaffet mig en kolonihave (uden hus) som jeg starter helt forfra, pløjning af jord, fjernelse af træer osv. og så er planen at så en masse spændende buske, træer og andet. Alt sammen noget der giver noget spiseligt.

Det jeg "søger" er en som ikke har adgang til egen have som har lyst til at få en lille bid af haven - Feks et par tomat planter, et par m2 egen køkkenhave - i forlængelse med mine planter.

Jeg spiser selvfølgelig ikke dine ting, men du er velkommen til at smage på mine.

Det eneste jeg ønsker i retur er at du kan lide og har lyst til at gå nusse om de andre ting i haven. Feks klippe tomatplanter til, fjerne lidt ukudt og andre småting. (også gerne sammen med mig) Du låner selvfølgelig alle mine ting derude når det er.

Jeg søger denne planteven fordi jeg ikke selv har ekspertisen inden for området - min familie hjælper dog mig, men jeg tænker det kunne være et hyggeligt venskab.

Jeg søger bare en som ikke kan lade være med at gå og nusse lidt omkring buskene når de alligevel er der og derfor skal vedkommende selvfølgelig have lidt egne planter og buske.

I løbet af et par år er planen at bygge et mindre hus på grunden, og har jeg et godt samarbejde med en havenusser så får vedkommende selvfølgelig også lov til at låne det så godt det lader sig gøre =)

I haven har jeg pt, et stort lækkert blommetræ, lækker ribsbusk, lækre jordbær, solbær og lidt hindbær.

I år er planen at bygge et lækkert 15m2 drivhus med forskellige lækre anderledes fantastiske tomatplanter.

Der er vand på grunden. (desværre ikke et toilet)

Jeg søger ikke en gratis haveslave, det er på ingen måde det jeg ønsker. Så håber ikke det er sådan du læser mit opslag.

Mit billede er en uge gammel. Ser trist ud men sådan gør en have om vinteren.

De fleste ting på billedet bliver fjernet for at plante nyt :) Billedet peger mod nord. Så jeg får masser af sol i min have.

Haven er i HF Engen tæt ved Lidl Skalborg

Tilmeld dig og skriv til Bo

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.028 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her