Boblberg logo
Venner (m/k) søgesAnja

Venner (m/k) søges

Jeg vil rigtig gerne udvide min vennegruppe, så hermed et skriv om hvem jeg er;

Jeg er fra Vejle, er 58 år gammel og er førtidspensionist.

Jeg søger venner i og omkring Vejle, da jeg ikke har bil. Aldersgruppen er ml 40 og 70 år 🙂

Mine interesser spænder omkring male (lærreder), lave læderhåndtasker og så min store lidenskab, som er spil i diverse afskygninger. Det kan være kortspil som whist og canasta og brætspil som partners og sequence. Det er kun spil til fornøjelse og ikke kontanter.

Pt (ja ok nu og ca. 2 år frem i tiden) så forsøger jeg at efterleve nogle keto værdier (sund og slankende livsstil). Jeg har siden maj måned tabt mig 10 kg (ja ja jeg VED godt, det ikke er så meget, som det kunne være, men jeg har ikke travlt, så det skal nok komme længere op).

Ellers elsker jeg en kop te og dybe samtaler om hist og pist. En sjælden gang imellem, så bliver teen udskiftet med alkohol. Og jeg vil her påstå, at jo længere hen på aftenen, jo klogere bliver jeg. Ok nogle vil nok påstå, at det mere småfuld end klog, jeg bliver.

Humor sætter jeg stor pris på, og her i sær selvironien. Tag aldrig fejl, når jeg påstår jeg er dum, så er jeg godt klar over, jeg er meget meget klogere end Einstein........eller noget 😜

Jeg er ikke ret go' til det at skrive frem og tilbage, så jeg er minded for vi hurtigt møder hinanden, for at se, om der er kemi mellem os 🙂

Min indbakke står åben, hvis du er blevet lidt nysgerrig på hende dersens Anja 🙂

Tilmeld dig og skriv til Anja

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.635 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her