Boblberg logo
Veninder søges i/nær Aalborg🍃Lisbeth

Veninder søges i/nær Aalborg🍃

Jeg er en kvinde på 39 år, bor i Aalborg med min mand og to børn. En dreng på 14 år og en pige på 11 år. Jeg er uddannet sygeplejerske og arbejder på det 15. år på Aalborg sygehus syd.

Jeg ønsker/drømmer om lidt flere skønne/gode veninder, som vægter nærvær, humor højt, om man kan ses jævnligt med, eller få plottet nogle aftaler ind i kalenderen, sådan at den gode relation plejes, styrkes og prioriteres.

Som person er jeg betænksom, omsorgsfuld, rolig, tålmodig og vedholdende.

Jeg er glad for dybe samtaler, som favner de drejninger, livet nu engang tager.

Vi har en have, den er vi glade for, og jeg ville gerne at jeg var lidt bedre til at komme i haven måske få plantet nogle blomster til foråret, og få ryddet meget op i køkkenhaven.

Jeg har en svaghed/er glad Naturprogrammer på BBC (dem ser jeg ellers så sjældent) er true crime. Ellers er jeg som dig også meget glad ved ting som glimter/glimrer.

Min søn skal snart konfirmeres, så jeg er i gang med at lave en quiz til hans konfirmation. Ellers er der hjemlige sysler der også skal passes.

Jeg har generelt set styr på mit liv - mangler bare dem, der har lyst til at ses engang imellem til en gåtur, en glas vin, svømmetur , shoppetur, hjemmehygge eller hvad end det nu kunne være.

Marts 2024🌸

Tilmeld dig og skriv til Lisbeth

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.022 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her