Boblberg logo
Veninder til strik/hækle sammen mm.Søger

Veninder til strik/hækle sammen mm.

Det er tyndet gevaldigt ud i vennekredsen de senere år. De få der er blevet tilbage bor desværre i den anden ende af landet, så vi ses ikke meget og derfor er jeg så endt her på BB. Håber jeg herigennem kan finde en eller flere veninder.

Jeg er en gift kvinde på 51 år har ingen børn. Bosat på en dejlig gammel gård med min mand og vores hund i de smukkeste omgivelser. Men at bo ude på landet kan godt blive lidt ensomt indimellem. Jeg har mange spændende interesser alt lige fra strikke,sy, vintage/retro, historie,loppefund, sætte møbler i stand, min have, naturen, film, bøger cafebesøg, god mad, hyggelig middag herhjemme eller ud at spise.. Jeg har noget "bagage" fra min fortid hvilket har gjort at jeg i dag er førtidspensionist. Jeg er måske mere udfordret/sårbar end andre, men jeg tør tilgengæld tale åbent om mine sårbarheder og den livserfaring det givet mig og samtidig er jeg en god lytter. Alder er sådan set underordnet da jeg tror mere på kemi imellem mennesker end aldersgrænser. Jeg er ikkeryger og bryder mig ikke om røg indenfor.

Du behøver ikke dele alle mine interesser men jeg ønsker mig en veninde der minimum godt kunne se sig selv strikke eller hækle eller lave noget kreativt sammen over en kop kaffe/the/vin og få den gode snak. Måske også tage i biografen eller på cafe sammen. Kreamesse eller vi kunne gå en tur med min hund, lave bål i vores dejlige have eller hvad vi nu finder på.

Da dette her føles en smule grænseoverskridende, har jeg ikke profilfoto på endnu, men kan selvfølgelig fremsende et hvis man ønsker det.

Mange hilsner konen på landet

Tilmeld dig og skriv til Søger

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.814 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her