Boblberg logo
Hygge Brætspil i Vallensbæk StrandFaisal

Hygge Brætspil i Vallensbæk Strand

Kom og spil lidt hygge brætspil i weekender eller evt. hverdags aftener. Jeg er nybegynder i brætspil verdenen, men jeg har læst reglerne grundigt og prøvespillet de spil jeg har. Til daglig er jeg IT/marketing mand for SMV'er, så jeg er god til at forklare. Så kom om du er nybegynder eller ekspert.

Jeg har Pandemic, Star Wars Clone Wars (der er baseret på Pandemic systemet), Xmen Mutant Insurrection, Kakerlak poker, Family Business, 6 Nimmt, Coup, diverse andet og almindelige spillekort.

Ingen jeg kender har nogen som helst interesse i brætspil, undtagen backgammon og skak (eller Ludo). Det kunne være fedt, hvis man kunne samle en gruppe og spille nogle af de her spil.

Man kan komme hjem til mig i Vallensbæk og mødes for et par pizzaer og øl/sodavand, eller man kunne mødes andetsteds, såsom hos andre eller på cafe.

Jeg har ingen præferencer på alder, køn, etnicitet, sprog whatever. Jeg bor på 3. sal, men der er elevator og altan med fed udsigt, så man kan grille om sommeren. Skriv hvis det lyder interessant.

Tilmeld dig og skriv til Faisal

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.799 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her