Boblberg logo
Veninder søgesMaja

Veninder søges

Hej. Jeg hedder Maja og søger nye veninder. Jeg har få og gode veninder, men vil gerne udvide min venindekreds. Jeg har lige rundet det skarpe hjørne (50 år), har to dejlige døtre på 19 og 20 år. Jeg bor på 6. år sammen med min kæreste, som har tre skønne børn.

Jeg har det rigtigt godt med at være i naturen... det kan være en vandretur, telttur, rotur eller meditation. Jeg vil også gerne tage en spontan tur på cafe, til koncert eller i bio eller noget andet kulturelt. Og her savner jeg af og til at have lidt flere veninder. Nogle jeg lige spontant kan ringe til - eller som ringer til mig - og ses over en kop te, et glas vin eller en fadbamse, alt afhængig af situationen.

Jeg er også til de dybere samtaler, da jeg synes at udelukkende small-talk bliver for overfladisk. Der må gerne være lidt dybde i mine venindeskaber. Men det er selvfølgelig også helt ok, hvis det ikke er intenst og seriøst hele tiden. For at grine af fjollede situationer gør mig også glad :-)

Jeg har også vældigt meget mod på kreative sysler - og så læser jeg mange bøger. Både fag- og skønlitteratur.

Jeg arbejder inden for HR og har et fantastisk job, som jeg er meget glad for. I det hele taget er jeg glad for mit liv, men jeg savner en eller flere veninder, som er nysgerrige på livet. Send mig gerne en besked, så kan vi evt. mødes og se om det kan blive til et match :-)

Tilmeld dig og skriv til Maja

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.341 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her