Boblberg logo
🎀Veninde søges🎀Jasmin

🎀Veninde søges🎀

Hey derude!🙋‍♀️

Jeg hedder Jasmin og er 21 år gammel. Min vennekreds er i løbet af de sidste mange år blevet mindre, og derfor søger jeg en veninde til hygge og snak om alt mellem himmel og jord.

Om mig:

Til daglig er jeg sygeplejerskestuderende på 6. sem og læser i Esbjerg. Hvad jeg vil efterfølgende har jeg ikke helt besluttet mig for endnu, men noget inden for det akutte kunne være fedt!

I min fritid er jeg begyndt at hækle af og til, men har fået øje for strik. Dog kan jeg ikke helt få skubbet mig selv igang med det endnu. Ellers er jeg meget stille og rolig, og har ikke det store behov for at tage i byen eller være fuld for at kunne hygge eller have det sjovt. Jeg kan lide naturen, mad!, gåture (hvis ikke det er for koldt, jeg er nemlig en frossenpind🥶) og hyggelige samtaler. Selvfølgelig har jeg en masse andre interesser også, hvor særligt mit nørderi inden for medicin/sundhed fylder meget.🤓 Udover det har jeg en bette bomuldshund Timmi, på snart 6 år, som nogle gange kan være en lille ballademager. 🐕

Indtil videre bor jeg stadig hjemme, i Ølgod-omegnen, men jeg har en dejlig kæreste i Borris, som jeg om ikke så længe flytter sammen med. Jeg er derfor i Borris (Skjern/Tarm) tit, så det kunne være fedt hvis du også bor i området.😇

Om dig:

-> elsker lange snakke, nogle gange om random ting🤦‍♀️

-> kan måske strikke?

-> har et flair for lækkert mad🥘 (Jeg har sat mig for i 2024 at blive bedre til at lave mad, så hvad med en mini-madklub eller madaftener?)

-> kan godt lide rolige aftener med et glas vin og evt. en god serie

-> er interesseret i et seriøst venskab🥰

-------------------------------------------------------------------------------

Hvis du er nået til enden af min lange smøre og ikke er helt skræmt væk, så vil jeg blive super glad for en besked!🥰

Tilmeld dig og skriv til Jasmin

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.800 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her