Boblberg logo
Lions Furesø - søger frivillige kollegerBjarne

Lions Furesø - søger frivillige kolleger

Lions Furesø – lokal humanitær hjælp søger hænder.

Vil du være en del af Lions Furesø og dermed være med til at gøre en forskel for andre i Kommunen?

Vi er Lions Furesø og vi trænger virkelig til nogle flere hjælpende hænder for at kunne yde den hjælp og støtte i lokalsamfundet som vi ønsker. Vi håber, du kunne tænke dig at være med.

HVEM ER LIONS INTERNATIONAL?

Lions International er måske ikke den mest kendte Internationale hjælpeorganisation i Danmark sammenlignet med andre meget dygtige og aktive organisationer, men vi er faktisk verdens største NGO. Vi arbejder måske i højere grad end andre organisationer med diverse hjælp til værdigt trængende i lokalsamfundene, men selvfølgelig også globalt i diverse brændpunkter verden over.

HVEM ER LIONS FURESØ OG HVAD LAVER VI?

I Lions Furesø er vi en lille gruppe af ildsjæle, som gerne vil være med til at gøre en forskel for personer og familier i Furesø Kommune, som af en eller anden grund trænger til en hjælpende hånd – det være sig på grund af sygdom, ensomhed, økonomi eller andet. Vi hjælper også grupper, som behøver støtte til et bestemt formål som for eksempel et sportsarrangement. For at nævne nogle af vores aktiviteter har vi i flere år med succes stået for indsamling af midler i Meny Værløse ved at kunderne kunne ”købe” diverse indhold til en julekurv, som så senere ved hjælp af præsterne i Sognet blev omdelt til værdigt trængende personer og familier i Kommunen. I julen 2023 blev det til hele 31 fuldt pakkede dobbelte poser med gode sager til en god jul. Med væsentlig støtte fra Meny Værløse, formidlede vi også et stort beløb til K5 i Farum. Udover det har vi et par andre aktiviteter, men vores udfordring er, at vi godt kunne bruge lidt flere ”hænder” så din deltagelse vil være kærkommen. Vi mødes hver første tirsdag i måneden på Rådhuset i Værløse, hvor vi har et mødelokale til rådighed. Her har vi det først og fremmest rigtig hyggeligt sammen, og vi gennemgår en fast dagsorden samt diskuterer de aktiviteter vi har kørende. Der er selvfølgelig ikke mødepligt, men det er rigtig hyggeligt. Alle indsamlede midler går hundrede procent til hjælp og altså ikke til administration. Derfor betaler alle Lions klubmedlemmer et beskedent halvårligt kontingent til dækning af diverse administration, men også til hel eller delvis dækning af forskellige sociale arrangementer i vores lokale klub

Kontakt os gerne for yderligere oplysninger. Du er også meget velkommen til at deltage i ét af vores første-tirsdag-i-måneden møder for at se os an.

Kærlig hilsen

Lions Furesø

Tilmeld dig og skriv til Bjarne

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.379 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her