Boblberg logo
Familie/reservebedste forældre søgeSabrina

Familie/reservebedste forældre søge

Hej.

Vi er en familie på 3, og 3 dyr.

- Aylia på 2 år. Adriana på 6 år og mor på 30 år.

Vi har ikke ret meget familie og jeg er meget alene med børnene. Jeg ønsker at give mine piger en stabil og fast familie relation. Nogen jeg ønsker vi alle skal være en del af. Jeg ønsker at vi kan lave noget sammen, eller du/I kan tage pigerne på hyggetur, hente og/eller bringes til og fra instruktioner en gang imellem. Ellers bare generelt kernen af samhold og kærlighed.

Vi har desværre haft to dårlige oplevelser med reserve og derfor bliver dette min sidste chance for at finde et match.

Den ene gang, skete der dødsfald hos reserve bedstefaren og derefter gik det lidt i stå. Anden gang var der desværre for stor afstand.

Lidt om os.

Aylia på 2 år, har haft livs lang sygdom og har været ved at miste hende mange gange. Heldigvis er hun her stadig ved os og hun blev erklæret rask oktober 2023. Hun er en glad og smilende pige med store meninger. Hun har nogen ar i sjælen fra sygdomsforløbet, som gør det svært for hende med at få et tillidsbånd med mennesker. Endnu gang vigtigt at vi søger noget stabilt og fast. Ellers er hun bare en kanon fantastisk, sjov og livsglad pige.

Adriana på 6 år. Hun er en meget skrøbelig skat, hun skal undersøges for ADHD, og derfor kan hun fylde en del - hvilket jeg selvfølgelig gør det så positivt for alle som muligt. Hun har desværre oplevet en masse svigt som jeg kan uddybe hvis vi finder vores match. Adriana elsker at være aktiv, kreativ og bare fuld af en masse spas, ballade og sjov. Hun er en kæmpe kærlighedsbombe, og har så meget hun vil give og vise. Hun er hel igennem en fantastisk, sød og en varm ven, søster, datter og person at være omkring.

Jeg hedder Sabrina, jeg er 30 år.

Jeg har desværre kroniske smerter, som begrænser en del for mig. Jeg har selv ADHD - jeg er et stort familie menneske, som elsker nærvær, ro struktur og sjove/gode stunder. Vi elsker at være sammen, lave noget sammen, opleve ting, og lave nye minder. Vi kan godt lide musik og danse rundt, spille spil, male, naturen og en hel masse andet. Vi bor i vodskov så derfor ønsker vi du bor tæt på.

Vi har 2 katte, skye og silke de er fuld af spilopper men rigtig kælen. Så har vi 1 hund - diva, hun er en ældre dame på 11 år, hun elsker alle mennesker men hun har ikke helt endnu forstået at hun ikke er en hvalp længere. Hun er ikke lige god til alle hunde, men har aldrig oplevet at hun ikke har accepteret min omgangskreds hunde. Dog kun dem på vores gå tur hun synes der skal skældes ud 😊 men alt i alt er hun en stor kærligheds dame.

Hvis vi lyder som en familie noget for dig/jer, så skriv endelig! Men kun seriøst henvendelser.

Tilmeld dig og skriv til Sabrina

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.813 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her