Boblberg logo
VeninderBettina

Veninder

Hej kvinder🥰

Jeg søger fællesskab og venskab🙏

Jeg er tilkendt fleksjob og kan ikke arbejde fuld tid, så der er mange ledige timer i løbet af ugen, som jeg gerne ville kunne dele med andre (med eller uden job).

Jeg mangler nogen at gå i bio, på café, udstilling, til koncert, stand-up, drikke kaffe, rejse og meget andet med.

Jeg går/vandrer selv en del rundt i by/skov/natur. Træner i PureGym (Skjernvej), passer og hygger med mine 2 børnebørn på 2 og 6 år, er begyndt at lave lidt kreativt (perlesmykker) og har købt mit første puslespil 😄 - så jeg hygger mig, men jeg savner nogle søde veninder.

Jeg har tidligere været en del af nogle fællesskaber, hvor der overvejende var mænd til stede (dart, poker), men dem har jeg trukket mig fra. Derudover ser jeg masser af sport på tv; især håndbold, badminton og tennis samt landskampsfodbold - og af og til live-sport i Gigantium (mest håndbold) eller på Aalborg stadion.

Jeg følger med i Vild med Dans og andre konkurrenceprogrammer på tv.

Jeg er derudover også meget interesseret i at vi kunne samles en lille gruppe af kvinder 1-2 gange om måneden. Lave diverse aktiviteter i fællesskab (som de nævnte ovenfor- eller andre?); evt lave og spise mad sammen? Tage på ture?

Måske du tænker, at du godt kan spejle dig i noget, men ikke alt, jeg skriver om?

Dét er helt fint! Vi behøver jo ikke være fuldstændig identiske i vore interesser og adfærd🥳

Jeg er selv midt i 50'erne og forestiller mig, at du/I også ligger der omkring-ish 😄, men lidt yngre/ældre er helt i orden - det var bare ift den fælles historiske referenceramme 🤪

Hvis du/I sidder i en lignende situation og tænker: "Tør jeg?" - så husk, at JEG har lige gjort det! Du skal blot fatte pennen/tastaturet og komme i gang (med at svare mig, altså) 🤣

P. S.

Husk gerne foto - dit eget kontrafej 😍

Tilmeld dig og skriv til Bettina

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.771 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her