Boblberg logo
Reserve MormorPernille

Reserve Mormor

Hej 🌞

Jeg har jordens dejligste dreng Magnus på 5år, og han mangler en reserve mormor da hans egen desværre ikke er her mere. Magnus har aldrig nået at møde hende da hun døde for 12 år siden. Jeg er ikke sammen med hans far - det har vi ikke været i 4 år. Magnus bor til hverdag hos mig og er hos sin far hver 2 weekend i ullige uger. På fars side har han farfar og farmor. Men på min side er der ikke nogen tilbage desværre. Jeg vil gerne kunne give ham det i livet at ha en bedste lidt tættere på til dejlige sjove oplevelser, og det er for mig en dejlig tanke at vide det er en win/win for en der søger lige netop det vi efterspørger. Vi er bosat i Valby.

Magnus elsker at spille fodbold - tage i biffen - lege - tage ud i byen på eventyr og bare at ha det sjovt. Han er en charmetrold der næsten altid er glad og smiler, og laver en masse sjov(det har han helt sikkert fra mig) 😅 Det skal ikke være så kedeligt alt sammen 😁

Det her opslag er ikke blevet til fordi jeg søger aflastning men fordi jeg gerne ville give ham en bedste hvis det muligt ❤️ Hvor tit vi kan ses og alt det der finder vi ud af hvis vi møder en hvor kemien er helt rigtig. Så det er til hyggestunder og evt spise noget mad ect..

Tilmeld dig og skriv til Pernille

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.276 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her