Boblberg logo
Interessefæller i fx.bæredygtighed?Ayoe

Interessefæller i fx.bæredygtighed?

Jeg er herinde, for at finde ud af om der er flere i mit lokalområde (Krogsbølle/Hasmark/Otterup, men længere væk er også en mulighed), som kunne tænke sig at mødes med jævne mellemrum, med bæredygtighed og afslappet socialt samvær i centrum.

Jeg har en idé om at anskaffe (leje/låne) et stykke jord/større have og med en bygning, som vi kan dyrke fælles og bruge som "klubhus/værksted", til kaffe, en sodavand/øl samt kage - og hvor vi kan diskutere alt mellem himmel og jord eller lave fælles arrangementer efter lyst og behov. Vi behøver ikke at være die-hard økologer, da lidt har også ret. Og din alder, køn eller politiske orientering er ligegyldig, så længe at du er åben og nysgerrig på andres vinkler på livet.

Jeg selv er lykkelig gift, med jordens mest tossede mand, har 3+1 voksent barn samt barnebarn og KOL og er utrolig nysgerrig på mennesker, bæredygtighed, humor, politik, samfund, natur, videnskab og meget mere. Jeg er ingen helgen, kan være røvstædig og bedrevidende, men er også lyttende, accepterende, forstående og med en god del sort og til tider grovkornet humor.

Har jeg ikke skræmt dig væk og har du selv nogle ideer i samme retning eller et bud på folk der har noget jord/stor have de gerne vil dele med os, samt lyst på at lære flere mennesker at kende og udvide vores netværk, på tværs af alder og køn, så send mig et ord eller to, så vi kan stikke hovederne sammen. ;-)

Tilmeld dig og skriv til Ayoe

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.815 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her