Boblberg logo
Reservebedste / bonus familie Sandra

Reservebedste / bonus familie

Kære dig der læser med,

Jeg har en fantastisk, social og glad lille pige på 1,5 år. Ophelia, som skal være storesøster til august.

Grundet dysfunktionelle familieforhold, er hænderne få og samvittigheden tung, for at min datter, får skabt gode relationer og oplevelser med voksne mennesker, der ønsker opleve verdenen, med hende - der helt sikkert ikke er bleg på sjov og spas! Både far og jeg, arbejder fuldtid og med en graviditet, synes vi, at vores datter skal have noget, der også er “hendes”.

Mit største ønske, er at min datter får en relation, der forhåbentlig er for at blive.

Selvfølgelig vil samtaler med kun du og jeg, finde sted de første gange og derefter kan der mærkes efter, for om der skal gå flere skridt.

Jeg ser for mig: en relation, som både kan være en form for aflastning, i form af hente/bringe vuggestue, pasningsdage (uden overnatning før andet kommer på tale), men zoologisk have, den blå planet, legeland m.m., ville kun glæde mig.

Jeg håber/forventer, du som stadig læser med, er en der går ind for pæn tone, at være det voksne forebillede, omsorgsfuld, sjov, kærlig og alt andet kan tages til personlig samtale.

Hvis du skulle stå og mangle en lille grinebider med total ballademager gen og altid klar på kram, så henvend dig gerne og lad os se hvad det skal føre til.

Venligste hilsner

Mor Sandra og kommende storesøster Ophelia

Tilmeld dig og skriv til Sandra

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 611.021 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her