Boblberg logo
VeninderDora

Veninder

KUN SERIØSE HENVENDELSER. Hvor dine spørgsmål ikke straks går ud på at få min/vores adresse m.m. Forvent ikke jeg/vi skriver lange "romaner", eller "livshistorier" til dig. Det gør vi kun, såfremt du selv er åben. Vi forbeholder os i nogen grad at være "anonym", og et "pseudonym", indtil du har overbevist os om, at du er seriøs. Vi kan mødes på neutral grundlag. Efter en fair korrespondance, hvor det ikke bare er den ene part, der skal krænge alt ud om sig selv. Imens modparten delvis fortæller yderst lidt. En dårlig strategi, hvis man skal opnå noget konstruktivt.

Veninde/menneske, din alder er mellem 55-70 år. Og du mangler veninden/mennesket du kan ringe til, besøge og have besøg af. Til fortrolighed, morskab, humor, ironi og alvor i en blanding. Jeg/vi er i 60erne. ikke-rygere. Helt nede på jorden typer. Kulturelle storforbrugere. Naturnarkomaner.

Jeg/vi vil være dig en god veninde. Hvis vi kan finde tonerne til venskabsmelodien. Hvad kræver loyalitet, troværdighed og åbenhed fra alle parter. Kun det giver sand kemi.

Bliver glad for at høre fra dig. Men nærlæs vores profil, inden du skriver. For jeg/vi orker ikke useriøse mennesker, der skriver uden at have en idé om hvorfor.

Hilsner fra

Dora Irene

Tilmeld dig og skriv til Dora

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.129 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her