Boblberg logo
Søger venner & veninderJoe

Søger venner & veninder

Hej med jer :)

Som titlen lidt antyder, så er jeg desværre ramt af ensomhed. Det er jeg, fordi jeg ikke har mere end 2-3 venner i mit liv, hvoraf jeg sjældent ses med dem, hvilket vil sige at jeg går for mig selv hver dag.

Jeg har derfor taget mig modet til at hoppe herpå i håb om at finde nogle gode venner/veninder, jeg kan bruge tiden sammen med, dele nogle oplevelser sammen med, så jeg kan begynde at komme ud herhjemme fra og få noget som jeg mangler mest i mit liv: Social samvær.

Lidt om mig;

Mit navn er Jonas, men går under kælenavnet Joe.

Jeg er 27 år og bor i Odense.

Som person vil jeg beskrive mig selv som meget imødekommende/ekstrovert, omsorgsfuld & empatisk, grinende (har *sort* humor og er god til at skrald grine!), kærlig med hjertet på det rette sted. Jeg er en person man kan gå til hvis man har brug for en at snakke med, jeg er rigtig god til at lytte og komme med råd/inputs. Min dør står altid åben for folk.

Jeg er meget loyal og åbenhed og ærlighed er noget jeg går op i.

Psst. Jeg snakker som et vandfald! Så er du/I advaret :o

Af "hobby"/ting jeg kan lide kan jeg nævne;

1. Jeg er en gamer med store bogstaver og da jeg går hjemme og i grove træk ingen venner har, svinder dagene ud i ét med gaming, noget som jeg vil elske at få ændret på.

2. Jeg kan rigtig godt lide at spille brætspil og er stor fan af Papas Papbar.

3. Ligeledes elsker jeg at se en god film eller serie. Her kan nævnes film såsom Ringenes Herre/Hobbitten, Harry Potter samt Fantastiske Skabninger, Star Wars og hvis der sættes en film eller dokumentar på fjernsynet af 2. verdenskrig er jeg fuldt på! Marvel universet er også en stensikker vinder!

Af serier elsker jeg bl.a. Friends, hvorfor jeg har set den rigtig mange gange.

4. Af musik elsker jeg elektronisk musik, hører det hver dag i flere timer. Hovedsageligt EDM. Jeg elsker dog også Pop/R&B samt lidt rap.

5. Jeg er hvert år på Tinderbox hvor jeg arbejder som frivillig i centerbaren ved Magicbox, hvor jeg fungerer som hhv. teamleder / assisterende teamleder til teamledere, et arbejde jeg elsker rigtig højt! Så hvis der er nogle herinde som kunne tænke sig at tage på Tinderbox med mig og lyder det arbejde som kunne være noget for dig, så er du/I velkomne!

Har ikke så meget andet at skrive, end at jeg håber på at høre fra nogle af jer. :)

- Jo(e)nas

PS. Beklager den lange smøre! Jeg er rigtig dårlig til at gøre mig kort for hovedet. :rolling_eyes:

Tilmeld dig og skriv til Joe

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.324 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her