Boblberg logo
Er du min nye veninde?Jane

Er du min nye veninde?

Jeg er en kvinde på 48 år, hvilket måske lyder halvgammel og sat, men jeg er ung af sind og føler mig overhovedet ikke gammel, og jeg søger en eller flere veninder, som jeg kan tilbringe nogle hyggelige stunder med.

Privat er jeg gift på 13. år, har ingen børn (selvvalgt) og har boet i Vejen i 17 år, hvor jeg stort set ingen omgangskreds har.

Jeg har nok lidt tendens til at være introvert og have svært ved at få nye venner og "give af mig selv", men jeg har besluttet mig for, at nu skal der ske noget, så jeg er villig til at arbejde for sagen og øve mig på at være ekstrovert - det er også nemmere med alderen, tror jeg - jeg er nået til, at det ikke betyder så meget, hvad andre tænker om mig.

Min hverdag går med at arbejde som lægesekretær. Efter arbejde har vi en flok norske skovkatte, der gerne vil nusses, og så er jeg begyndt at styrketræne 2-3 gange om ugen, hvilket jeg er rigtig glad for. Min mand arbejder meget, så jeg har rigtig meget alenetid, som jeg passende kunne bruge noget af med en god veninde. Det kunne være hyggeligt at have en at drikke en chai latte eller et glas vin med. Måske en man kunne dele nogle sjove oplevelser med, når manden ikke lige gider, og så elsker jeg også god mad, så madoplevelser både ude og hjemme, synes jeg er hyggeligt. Jeg kan også godt lide at læse især krimier, og hvem kender ikke til det med, at man kan stene serier på Netflix en hel lørdag?

Af person er jeg ret feminin - jeg går næsten altid i kjole og med makeup, og jeg kan godt lide at gøre lidt ud af mig selv. Jeg er på ingen måder perfekt, bl.a. er jeg overvægtig, og jeg kan sagtens kværne en plade Marabou på ingen tid, men jeg prøver på at være sund og få trænet regelmæssigt, selvom det nogle gange holder hårdt. Jeg er ret selvironisk og har bundsort humor, der ikke altid er stuerent.

Du behøver ikke at være en tro kopi af mig, men hvis der er områder, hvor vi kan spejle os i hinanden, så går det nok lettest. Jeg er klar over, at man ikke blive hjerteveninder i løbet af en uge, og det forventer jeg på ingen måde, men hvis vi deler lidt af de samme interesser og humor, så er vi nok på rette vej.

Jeg vil foretrække, at du er ikke-ryger, da jeg ikke tåler røg.

Tilmeld dig og skriv til Jane

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.814 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her