Boblberg logo
Netværk og venner søgesAnita

Netværk og venner søges

Søger i Viborg området.

Jeg er en udadvent, ungdommelig og glad 55 årig kvinde, som bor alene. Jeg er ikke-ryger og elsker humor, grin, sjov og selskab med gode udadvendte mennesker.

Jeg søger bekendskaber og venner som er udadvente og som har noget at byde ind med, og gerne lidt af de samme interesser som jeg. Det kan være alt fra hjemlig hygge med brætspil, mad og drikke til dybe samtaler, cafe hygge, Koncert, foredrag, udflugter, rejser, natur, fisketure, gåture, svømmehal, biograf og banko og meget mere. Jeg elsker musik og at få et glas vin til go mad eller en god øl i hyggelig selskab. Men drukture gider jeg altså ikke, så det er ikke det jeg søger.

Det der er vigtig for mig, er at du er et glad, udadvent og intelligent menneske med noget at byde ind med, så lover jeg til gengæld, at du får det samme. Hvis du kan mødes i dagtimerne i hverdagene vil det være et stort plus, ligesom jeg nyder en veninde som også kan finde på at dukke op en hverdagsaften, til en hyggelig sludder. Jeg er førtidspensionist pga slidgigt, og har bil, men du må rigtig gerne bo i Viborg eller tæt herved.

Tilmeld dig og skriv til Anita

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.141 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her