Boblberg logo
Søger veninder Tannaz

Søger veninder

Hej allesammen!

Jeg søger efter nogle skønne sjæle, der har lyst til at dele livet med mig som veninder. Livet har ført mig på mange forskellige stier, hvilket har gjort det svært at bevare venskaber gennem tiden. Derfor leder jeg nu efter en eller flere veninder, som jeg kan dele alt med og skabe dybe bånd til. Det ville være fantastisk, hvis vi deler nogle fælles interesser, da det ofte styrker venskabet.

For mig er det vigtigt, at vi begge er engagerede og dedikerede til venskabet, da jeg lægger vægt på langvarige forhold.

Lidt om mig:

Jeg er 26 år gammel og bor i skønne København sammen med min kæreste. Mit liv drejer sig mest om studier og mit job ved siden af. Jeg betragter mig selv som en jordnær person, der dog også kan være sprælsk og livlig. Jeg elsker meningsfulde samtaler og at være kreativ enten med madlavning, kunst, DIY-projekter eller videoer. Desuden har jeg en spirituel side. Jeg er ret feminin og nyder alt fra shopping til makeup og mode. Jeg er også ret spontan og elsker at udforske nye eventyr. Nogle af mine yndlingsaktiviteter inkluderer at snakke i telefon, tage på café, få drinks og gå ture. Selvom jeg ikke er den største tilhænger af det pulserende byliv, nyder jeg stadig disse rolige og hyggelige øjeblikke.

Hvis dette lyder som noget for dig, og hvis du føler, at du passer til beskrivelsen, så tøv ikke med at kontakte mig. Lad os finde ud af noget sammen

xx

Tilmeld dig og skriv til Tannaz

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.700 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her