Boblberg logo
Reservebedste/moster 🌸Trine

Reservebedste/moster 🌸

Jeg er på udkig efter en sød reservebedste/moster til min skønne datter på 2 år🌸

Hun er en sød, glad og nysgerrig pige. Hun har humor og er vild med at læse i billedbøger, holde teselskab for sine bamser, sludre og ikke mindst at tage på ture for at opleve. Og så er hun glad for musik, for dyr og for at hoppe, slå kolbøtter, rutche, gynge, vippe og meget mere ☀️

Vi er en lille familie på to (mor og datter), der bor på Nørrebro i København. Jeg er mor på fuld tid og hun har kun en enkelt bedsteforælder (morfar) tilbage, der bor i den anden ende af landet og onkel bor også langt væk. Jeg har i min barndom selv været utrolig glad for mine bedsteforældre m.m. og vil derfor elske, hvis jeg kunne finde en måde at give min datter lidt mere af den slags i sit liv.

Med reservebedste/moster tænker jeg umiddelbart nogen, der kunne have lyst til at få en relation til min datter/vores lille familie og tilbringe nogle hyggelige timer med hende/os af og til, lave aktiviteter, deltage i fødselsdage, evt. familiedage i vuggestuen eller lignende. Men jeg tænker, at relationen udvikler sig i det tempo og i den retning, det virker naturligt for alle parter. Det er altså ikke pasning jeg søger, men når der er etableret en god relation, er jeg også helt åben for, at I kan lave ting sammen på egen hånd.

Jeg håber, der er nogen derude, der har lyst til at tilbringe nogle hyggelige timer sammen.

Skriv endelig, hvis det potentielt kunne være af interesse for dig/jer at lære os at kende eller hvis du vil vide mere om os:)

Tilmeld dig og skriv til Trine

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.497 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her