Boblberg logo
Søger nye bekendtskaberFrederik

Søger nye bekendtskaber

Hej med dig!

Jeg hedder Frederik, er 20 år gammel og er flyttet til inden for det seneste år. Jeg kommer oprindeligt fra København, men flyttede i forbindelse med uddannelse og arbejde.

Jeg står i den situation, at jeg endnu ikke har fået et godt netværk i byen og gerne vil udvide det. Det jeg søger er nogle gode bekendtskaber som er friske på at dele hverdagen sammen og lave noget fedt i weekenden.

Jeg er til daglig i lærer som elektriker. I min fritid arbejder jeg somme tider som brandmand, træner for at holde mig i form og er for nylig begyndt at kigge efter en indgang til mountainbike-verdenen.

Jeg er frisk på det meste og tager altid gerne imod en udfordring. Jeg har til tider en tendens til at fylde en del og snakke lidt for meget. Det tager nok til tider lidt overhånd, men er ikke bleg for at få tingene af vide direkte som de er.

Selv om det måske kan virke til at der altid skal ske noget, er jeg også i stor stil til hygge og nærvær. Der behøves ikke altid ske noget, så længe der er godt selskab :-)

Jeg er åben for alle relationer uanset køn, alder eller baggrund.

Jeg håber meget at du har lyst til at lære mig bedre at kende.

De bedste hilsner fra mig, Frederik.

Tilmeld dig og skriv til Frederik

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.377 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her