Boblberg logo
Veninder ønskes 🌹Natasha

Veninder ønskes 🌹

Hej med dig

Hvor er det svært at sætte sig selv "derud", hvor man skal søge efter bekendtskaber, men sandheden er at jeg ofte sidder selv med en masse tanker og følelser, som jeg ville elske at dele med en sød og tæt veninde. Det kan være alt fra livets indhold, job, økonomi, parforhold, naturens fænomener og helt ned til endnu dybere emner, som spiritualitet, egenomsorg, psykologi osv. Jeg er vist nok ret alsidig i emner at snakke om.

Jeg har blandede interesser, såsom shopping (selvfølgelig), Beauty, cafebesøg, oplevelser, loppemarkeder, kreative ting og meget meget mere. Ud over det, har jeg en hund på deltid. (Det kan altid forklares nærmere)

Jeg bor i Assens med mine 2 dejlige børn på 11 og 8 år, jeg er 44 år, men føler mig slet ikke "så gammel". Jeg kan faktisk snakke med mennesker i alle aldre. Mit liv har ikke været det letteste, men jeg har fået dét ud af det, at jeg ved meget om selvudvikling, parforhold og egenomsorg. Og ønsker at dykke endnu dybere ned i forståelsen af mig selv og andre.

Skriv til mig, hvis du synes at det lyder interessant. Og ellers kan en kop kaffe et sted også bare være en start, så man lige ser giraffen an. Giraffen, det er så mig 😂😜

Tilmeld dig og skriv til Natasha

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 591.355 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her