Boblberg logo
Søger Musik, fest, gaming, træning Mikkel

Søger Musik, fest, gaming, træning

Har valgt at forlade min sociale cirkel da vi havde et rigtig giftigt miljø men kan mærke jeg er blevet meget ensom da jeg plejede at have utrolig mange venner og veninder.

Jeg håber på at finde nogle som elsker at indspille og producere musik, hvor jeg har lavet utrolig meget Urban, og også har en masse indsigter i hvordan branchen fungerer som jeg gerne deler ud af såfremt du selv ønsker at give det et skud med at skulle leve ad det måske.

Derudover søger jeg venner at feste med, gerne i byen da jeg ikke har været der siden Corona, og før i tiden var jeg derinde fra torsdag til Søndag morgen kl 8

Og selvfølgelig også nogle at game med, når vi har tømmermænd dagen efter eller på en mere stille weekend. Spiller primært LoL

Træner også helst hver dag, så kunne være fedt at have en “træningsmakker” hvor man deler ud af sin progress samt opfordrer hinanden til at komme ned og træne. Vi behøver ikke træne sammen med hvis vi alligevel træner i samme center kunne det give mening.

Er i gang med at flytte hjem til Storkøbenhavn fra Aarhus, efter at have kommet frem til min uddannelse ikke var noget for mig, så har massere tid den næste periode efter jeg er kommet hjem igen ;)

Alle er velkommen til at skrive. Det også hyggeligt bare at have en god chat en gang imellem

Tilmeld dig og skriv til Mikkel

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.136 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her