Boblberg logo
Reservebedste, bonusmoster tilbydesJeanette

Reservebedste, bonusmoster tilbydes

Jeg er en kærlig, hjertevarm og ressourcestærk kvinde på 55 år, som ikke selv har børn. Det har ikke været et fravalg og et stort savn ikke at få den familie, som jeg ønskede mig. Veninderne omkring mig får det ene barnebarn efter det andet. Godt for dem, men det gør ondt, at det aldrig bliver en mulighed for mig.

Derfor vil jeg gerne tilbyde mig som bonusbedste / moster / familieven / voksenven. Jeg vil elske at kunne gøre en forskel for en lille børnefamilie, hvor vi kan give hinanden det, som vi hver især har behov for. Jeg synes, at jeg har så meget at give ud af og bidrage med. Det er kærlighed, tryghed, hjælpsomhed og oplevelser sammen med mindre børn.

Jeg vil gerne være en del af en lille børnefamilie. F.eks. deltage i fødselsdage og holde juleaften sammen. Dele oplevelser, som at tage på legepladsen, i skoven, til stranden, i Legoland, samle puslespil eller hvad nu lysten er til. Det vigtige er nærværet og den fælles oplevelse.

I min fritid er jeg kreativ og danser. Her vil jeg helt klart kunne byde ind med aktiviteter, som vi kan lave sammen eller tage ud til.

Jeg bor i det østjyske syd for Århus. Det vil være en fordel, at vi ikke bor for langt fra hinanden.

Har du spørgsmål eller tanker, som du vil dele, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte mig. Alle får svar. Jeg vil glæde mig rigtig meget til at høre fra dig som mor eller far til mindre børn.

De bedste håbefulde hilsner 💚❤️

Jeanette

Opdateret januar 2024

Tilmeld dig og skriv til Jeanette

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 590.062 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her