Boblberg logo
Leder efter en loyal venLine

Leder efter en loyal ven

Hej jeg hedder Line jeg er 30. Jeg er adopteret, så selvom jeg ikke ser dansk ud uden på, er jeg pære dansk og spiser flæskesteg osv.

Jeg kunne godt tænke mig at finde nogle meningsfulde venskaber der holder. Jeg leder ikke efter kæreste.

jeg leder efter ærlige mennesker jeg kan stole på der har min ryg, og jeg har deres. Ikke folk der snakker dårligt om dig, ligeså snart du ikke er tilstede.

Jeg er åben og ærlig, siger det jeg mener, hvis du vil høre det. Jeg er villig til at gå langt for personer der betyder noget for mig. Jeg er loyal og klar til at være der for dig alle tider i døgnet.

Jeg er åben for the meste og kan godt lide at lære nye ting. Så hvis du kan lide og lave ting jeg ikke helt kender til, er jeg villig til at give dem et skud.

Jeg er typen der ikke har noget imod en spontan køretur om aftenen selv hvis det bare er i 30min. Hvis det er dét du har brug for.

I min fritid kan jeg godt lide Musik, jeg vil rigtig gerne lære at lave min egen musik da jeg godt kan lide at synge. Jeg gamer også spil, pc, switch, og andre konsoller hvis jeg kan komme til det. Jeg kan også godt lide brætspil, kortspil og alle former for spil. Jeg er nok lidt af en nørd. Jeg kan også godt lide anime og japansk kultur. Så det kunne være fedt hvis du også gjorde. Men ikke et must.

Jeg elsker også at rejse og se nye ting og oplevelser, så hvis du har brug for en rejsemakker er jeg frisk. Jeg har lidt en drøm om at rejse rundt og se verdenen. Det eneste der stopper mig et mit budget, da det ikke er særlig stort.

Jeg ELSKER god mad og lave mad, eller prøve nye restauranter. Så hvis du kan lide mad og ud og spise er vi allerede godt på vej til at blive gode venner. :)

Jeg ved ikke om jeg har glemt noget i min tekst, ellers spørger du bare løs.

Glæder mig til at høre fra dig. :)

Opdateret: 16/1/24

Tilmeld dig og skriv til Line

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.437 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her