Boblberg logo
Natur, samværd og KreativitetSiff

Natur, samværd og Kreativitet

Jeg er en kvinde på 56 år, som bor på Vesterbro.

✨💚✨

Mit mål med dette er, at finde gode, dybe venskaber, hvor vi kan hjælpe, opleve, inspirere, grine, græde og fordybe os samme.

Mit håb er, at skabe langvarige venskaber på sigt.

✨🌀✨

Jeg søger ikke en kæreste, men venner af begge køn, som selv søger, dybe og nære relationer.

I de seneste par år, er mit netværk skrumpet en del ind, så derfor har jeg nu plads til nye gode, nære relationer. Jeg har en del venner, men oplever at vi vokser i hver vores retning, så vi bruger mindre tid sammen, så jeg savner nogen at dele samme interesser med, som kreativitet, bevidsthed, selvindsigt, naturoplevelser, rejser, nærvær og glæde.

✨🦚✨

Jeg er meget nysgerrig af natur og elsker at lære noget nyt og opleve nye ting, derfor har jeg været på en del kursuser og rejser, men mangler nu en der gider dette.

Der er ikke mange i min vennekreds der gider at overnatte i naturen, så det kunne være dejligt hvis du osse nyder at overnatte i Shelter eller en uge på ødegård i Sverige eller ligene.

Jeg er ikke til den aktive ferie, jeg er mere til at være i naturen og ikke have lange lister, evt have noget kreativt med, Jeg elsker bål og hygge, et lille glas vin/øl, god mad og hyggelig selskab.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve forskellige sjove overnatninger rundt omkring i verden, som at overnatte i en jord hytte eller træ hytte, jeg er bestemt ikke til “All inklusiv Hotel” typen, men fortrækker atmosfære og autencitet, det er ikke vigtig for mig at være på en strand eller swimmingpool, så heller i skoven.

Jeg kan dog godt overtales til en storbys ferie, hvor man hygge shopper, spiser god mad og oplever en anden kultur.

✨🌇✨

Jeg er meget kreativ, laver alt mulig forskelligt. Jeg syntes det er sjovt og hyggeligt at være sammen kreativt.

Jeg bor i en stor dejlig lejlighed på Vesterbro, hvor jeg har lavet mit eget hobby værksted.

✨🎨✨

Jeg har “grønne finger” og planter en del. Jeg syntes det er sjovt at se mine planter gro og blive store. Jeg bytter gerne stiklinger og skud med venner og bekendte.

✨🌱✨

Er en livsnyder og elsker god mad. Det kunne være rigtig hyggeligt, hvis vi kunne lave noget mad sammen engang imellem eller invitere hinanden på mad.... - (må lige sige at jeg ikke er den store gourmet kok). 🤭

Cafe’ besøg og fællesspisning er også rigtig hyggeligt, jeg spiser alt, men fortrækker økologisk mad.

✨🍽️✨

Jeg er interesseret i selvudvikling og selvindsigt psykologisk og spirituelt, dog uden det er for “højtflyvende” har en del uddannelser som terapeut, så det falder mig naturlig ind at tale åben og ærlig omkring mine sårbare sider, samt at der er plads til ikke at skulle være perfekt, men at man kan bruge hinanden som Sparringpartner, for det er rigtig rart at have nogen at vende sine tanker, bekymringer, udfordringer og drømme med.

✨🧘🏼‍♀️✨

Spiritualitet og meditation, har osse en stor interesse, da jeg søger mere bevidsthed, glæde og nærvær i livet, derfor holder jeg rigtig meget af, gode dybe samtaler på en nem og uhøjtidelig måde, uden at det bliver alt for “højtflyvende” og selvoptaget. Det er vigtig for mig, både at kunne være med det mørke og ikke kun det lyse og at bevare jordforbindelse, da jeg tror på helhed og dualiteter.

✨☯️✨

Sammenhørighed er en stor længsel hos mig, da jeg har mistede en stor del af min familie. Jeg kunne godt tænke mig, at skabe min egen selv valgte famile.

✨💞✨

Jeg kan bedst lide intime selskaber og er ikke til store fester, festivaler, koncerter og lignede, men har det fint med oplevelser af forskellige art som at gå i biografen, madboder og små intime koncerter og cafér.

Jeg kan godt lide at hygge shoppe og gå på opdagelse i butikker og kikke på ting, når jeg rejser og derefter gå ud og spise noget god mad, et hyggeligt roligt sted og sidde kikke på mennesker.

✨🎥✨

Jeg kan godt lide, at gå ture i lokal området og naturen, men meget gerne mere ud i naturen, hvor ville det være dejligt hvis man kunne få en dele Kolonihave/sommerhus sammen eller låne nogens.

✨🚶🏼‍♀️🚶✨

Jeg har fået diagnosen ADHD, i en sen alder -(så kan jeg bedre forstår, at der har være så meget “krudt i røven” på mig). Efter mange år med ADHD, var jeg blevet lidt udbrændt, så jeg har arbejdet en på at fordele min energi til hele ugen. Det går meget bedre nu og har klart fået mere energi og overskud, men skal stadigvæk minde mig selv om at holde pauser og skabe plads til ro og fordybelse, så tingende ikke køre for stærkt.

✨🧝🏻‍♀️✨

Jeg har to voksne børn, som ikke bor hjemme mere, bor sammen med min store flotte han kat Odin.

✨🐈✨

Det er ikke vigtig at du bor på Vesterbro, men kunne være rigtig dejlig hvis du bor tæt på.

Inden vi mødes første gang, syntes jeg det er en god ide, at vi lige taler sammen i telefonen, for hvis vi ikke kan tale sammen der, er der jo ingen grund til at mødes.

✨📞✨

Skriv og lad os finde ud af om der er grobund for et godt venskab..

✨💚✨

Kærlig Hilsen Siff

(Når du skriver til mig kan jeg ikke automatisk se din profil, du skal selv give tilladelse til at jeg kan se din profil i beskeder, jeg vil meget gerne se et foto af dig, da det er rart at vide hvem der skriver til mig.)

🦌 Sidst opdateret d. 24 Juni 2023.

Tilmeld dig og skriv til Siff

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.795 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her