Boblberg logo
Søger nye venskaberMarco

Søger nye venskaber

Hej folkens

Jeg synes det ville være rart at få nogle nye mennesker ind i mit liv. Jeg har iforvejen ikke en ret stor omgangskreds, og har massere af tid jeg gerne ville bruge sammen med nogle rare mennesker, istedet for bare at være alene.

Jeg stoppede med at ryge hash sommeren 2023, og efter det har jeg lukket en del mennesker ud af mit liv, og har fået knap så mange ind i mit liv igen, så tænker at jeg ville give Boblberg et forsøg.

Jeg er igang med at ansøge om at blive optaget på adgangskursus til ingeniøruddannelserne, og har derefter tænkt mig at læse til software ingeniør. Ellers har jeg pt et fuldtidsjob hvor jeg laver metaldele til støbeforme. Så går jeg til boksning, og har tænkt mig at starte til fitness her engang i det nye år.

En bekendt sagde på et tidspunkt til mig, at noget af det smukke ved livet er relationer, og det kan jeg kun være enig i.

Jeg vil bare gerne have nogle gode mennesker i mit liv, som er frisk på en snak, måske over en kop kaffe, øl eller noget madlavning, er også frisk på at træne sammen, men jeg vil også gerne have nogen at tage ud og opleve nattelivet med.

Er du frisk på at være en del af min livsrejse, og at lære hinanden at kende, så skriv endelig. Gensidig interesse er en ting der helt klart ville give mig lyst til at være en del af din.

Er 25, din alder betyder ikke det store, bare vi har det godt.

01/01-2024

Tilmeld dig og skriv til Marco

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.749 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her