Boblberg logo
Veninder/venner søgesOle

Veninder/venner søges

Jeg har været her en hel del år efterhånden , og prøver at finde venskaber af begge køn . Jeg er en gut på 54år , single på snart 9år , bor i kaldred i et bette hus sammen med min lille hund , en Welsh Corgi Cardigan på snart 10 1/2 år.

Jeg har efterhånden mistet hele mit netværk , det gik rigtig stærkt dengang jeg gik ned med stress , fra at have et kæmpe netværk til nu , nul .. Det har været hårdt , dog er nogle blevet taget fra mig pga kræft 😢😢😢 Grim sygdom .. Nogen stiftede familie , nogen flyttede ud af landet , eller til Jylland ..

Jeg savner nogen at snakke med , gå ture ud i naturen , tage foto , nyde at være i naturen . Mine interesser er mange , handymand , mentaltræning , meditere , psykologi/kognitiv træning , politik , ind og udland , natur , vildt i naturen , seværdigheder , miljø , alt på hjul , hjemlig hygge , samtaler om løst og fast , har svært at knytte mig tæt til mange personer , har en humor som er både sort , grov , skør , elsker stand-up , specielt Nikolaj Stokholm . Musik fra vores ungdom , Film i hjemmet og i biografen , spise ud og hjemme , levende lys og hyggesnakke , har lyst til at prøve vinterbadning , men savner en som vil trække mig med ud , elsker at gå ture i naturreservater , grusgrave , strande , søer , skove , havneområder , jeg er ikke ryger , og jeg drikker ikke selv kaffe , eller ej øl , Jeg har til tider også lyst til bare at være mig selv . Men jeg håber at høre fra jer , kh Ole

Tilmeld dig og skriv til Ole

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.243 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her