Boblberg logo
En frisk start med nye venskaber Martin

En frisk start med nye venskaber

Hej ?

Jeg hedder Martin er 47 år, skilt og single. Far til 2, datter og søn. Min datter bor hos mig hver anden uge, sønnen er flyttet hjemmefra. Jeg er byggeleder i et stort entreprenør firma og holder mig lidt i form med thaiboksning.

Jeg leder efter nye venskaber m/k da jeg glemte at holde dem jeg havde vedlige igennem et parforhold på 22 år. Så nu skal der startes på en frisk. Jeg søger nogen som har lyst til at, og her kunne jeg så remse alle de ting op jeg har lyst til at lave, men istedet er det nemmere at fortælle at vinterbadning og salsa undervisning ikke har nogen interesse. Alt andet kan jeg nok godt lokkes med til, eller måske ikke strikning medmindre det var på en af de nye strikkebarer, hvor man kan drikke øl, så kan jeg drikke øl og snakke imens du strikker.

Som person er jeg temmelig rolig, på ingen måde egoistisk, er støttende, lyttende, anerkendende samt nysgerrig på hvordan andre lever deres liv både som single og i parforhold. Jeg har humor og en rimelig stor retfærdighedssans. Min største udfordring er p.t socialemedier, jeg stinker til at bruge dem, da de ikke har min interesse.

Jeg vil derfor foretrække at mødes kort til en kop kaffe, for at find ud af om der evt. er basis for et fremtidigt venskab.

Ser frem til at høre fra dig.

Martin

Tilmeld dig og skriv til Martin

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.023 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her