Boblberg logo
Fitness, løb, SUP paddleboard & OCRAndreas

Fitness, løb, SUP paddleboard & OCR

Hej alle👋

Jeg hedder Andreas, er 35, bor i KBH med min kæreste og til daglig studerer jeg Sundhedsteknologi💊💪📚 og har studiejob som lærer på KKU. Når vejret er lunere, arbejder jeg også som SUP instruktør🏄‍♂️☀️.

Ved siden af studie og arbejde kan jeg godt lide at træne og jeg søger træningsmakker(e) til:

Fitness: Fx SATS, FitnessX, Puregym mm, og søger en der har lyst til at træne sammen, støtte og motivere til at yde lidt ekstra.

Jeg tænker der både kan være fælles træning en gang imellem, samt at man kan dele program/planer for sine mål og hjælpe hinanden ved at rose og motivere.

Løb: Jeg træner op fra bunden til at deltage i løb. Det kan være 10 km, halv og til sidst hel maraton🏅. Hvis du har lyst til at være løbemakker nogle gange om ugen (KBH/Amager), og sludre lidt om fx studie/arbejde mm, så kan vi skrives ved omkring tempo, ture og gode løberuter 😊.

OCR: Hvis du har lyst til at deltage i Nordic Race eller andre forhindringsløb, så søger jeg også en makker til dette, og vi kan evt træne både fitness/løb fælles for at blive klar 💪🏃‍♂️.

SUP: Her er alle velkomne hvis man har lyst til fælles SUP ture 🏄‍♂️🏄‍♀️, og det uanset om du aldrig har prøvet det før, men gerne vil, eller du er pro og er på SUP hele året ☀️❄. Jeg undervist i basic SUP siden 2018 og har låne-boards og dragter mm til 5-6 personer.

Tænker du noget af det lyder interessant, eller har spørgsmål så skriv endelig🤗.

Tilmeld dig og skriv til Andreas

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.390 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her