Boblberg logo
gode bekendtskaber søgesKim

gode bekendtskaber søges

Hej, jeg er Kim, 38 år og udstyret med en humor, der kan få selv den mest alvorlige til at trække på smilebåndet. Sport er min go-to, især løb, hvor jeg udfordrer både mig selv og kilometertælleren. Jeg nyder at møde nye mennesker, udforske nye steder, og slappe af på en café eller med en god film eller serie. Og ja, et spil backgammon er altid velkomment - konkurrencegenet lurer altid!

Jeg er familiemand, lykkeligt gift og far til en fantastisk datter. Vores hjem er også fyldt med kærlighed fra vores to hunde, som bringer daglig glæde og ballade. Jeg søger nye venskaber og bekendtskaber til at dele livets små og store oplevelser.

Selvom jeg er stærkt svagtseende, ser jeg på verden med et positivt blik og lever efter mottoet "jeg kan, hvad jeg vil". Mine begrænsninger i synet er ikke en hindring, men snarere en udfordring, som jeg med glæde tager op. Jeg elsker sort humor og er en god lytter, så forvent både dybe samtaler og lattermilde øjeblikke.

Så hvis du er klar på nye eventyr, hyggelige stunder, og måske endda en venskabelig dyst i backgammon, så tøv ikke med at skrive. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Tilmeld dig og skriv til Kim

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.018 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her