Boblberg logo
Norsk indvandrer i HorsensBodil

Norsk indvandrer i Horsens

81-årig dame søger venner i området. Efter 9 år i Køben & 1 1/2 år her, har jeg fundet ud at det er svært at komme ind i de danske hjem; faktisk totalt forskællig fra de 6 andre land jeg har boet i. MEN, som evig optimist, giver jeg ikke op!

Selv om jeg aldrig føler mig ensom, savner jeg det gode fællesskab med venner, mennesker jeg kan dele det mæste med. Savner at invitere til frokost & middag, at dække et farverigt & festlig bord, servere god mad @ vin ……. Den interessante prad, diskution om småt & stort, latteren, samhørigheden.

Jeg har nok aldrig været en A4-person, og håber at I hellere ikke er det. Jeg er fremdeles interesseret i mennesker, det der sker i værden. Forsøger at pleje mine venskaber med mine nære venner i mange lande. Også min dejlige familie i Norge, som jeg selvfølgelig savner meget.

Elsker at lave mad, knokle i min skønne have, (til trods for en brækket hofte tidligere i år), hygge i mit drivhus, og med min globetrotter kat, Petit Chou. Ellers læser jeg hver dag - skønlitteratur af god kvalitet, løser kryds&tværs, og jeg maler store farvestærke lærreder i abstrakt stil. Musik står højt på listen: alt fra rock & jazz til klassisk/opera & gamle franske chansons & afrikansk musik.

Jeg er ateist, meget empatisk, lyttende, åben, ærlig, veludviklet sans for galgenhumor, ung til sinds & trofast. Interesseret i kunst, film & teater. Har også lyst til at opleve smukke Jylland; min lille “Lamborghini” kommer ikke så langt af sted!

Jeg glæder mig vildt til at høre fra nogle af jer; måske findes der en sjælefrende eller tre der ude?

Tilmeld dig og skriv til Bodil

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.308 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her