Boblberg logo
♡Non-binær (bio♀)  mangler venner♡Louisa

♡Non-binær (bio♀) mangler venner♡

♡32 - Non-binær - Aalborg♡

Nyligt-diagnosticeret med Aspergers & afventer ADHD/ADD diagnose.

Interesser; ● Digital art ● Computerspil ● Virtual Reality ● Retro 80-90's videospil ● 3D model kreationer

● Den korte version; Søger venner at snakke med, se film, gå ture, tage i svømmehal, game med, og mere! Nørdet og fjollet person med et stort hjerte og behageligt sind. Lidt genert og usikker i starten, men bliver bedre når jeg lærer dig at kende!

..Og så har jeg den sødeste baby-papegøje, som hedder Cody! ♡

● Elsker at lære nye ting og har en ekstrem indlæringsevne; opfattet af mange som lynende intelligent. (Har dog rigtig dårlig selvtillid, så det er ret cringe for mig, at skrive sådan noget.)

Kæmpe gamingnørd med gamer setup, VR og fullbody tracking. Det er mega fedt at arbejde med og skabe modeller, man efterfølgende kan se for sig i levende live.

● Jeg har tegnet de sidste +10 år digitalt og elsker at tegne som en måde at udtrykke mig på. Bruger en professionel skærm tablet til at lave alle mine tegninger. Jeg tegner primært karakterer af forskellige slags; helst alt der er indenfor anatomi i både dyr og mennesker. Elsker den friform der er i biologi og at marginen for hvad der ser "korrekt" ud, stort set er visket væk.

● Jeg er virkelig en nørd indenfor mine specialinteresser og elsker at fortælle og lære en masse fra mig. Ofte kan jeg godt lide at se mig selv som et omvandrende leksikon for totalt ligegyldige ting! xD

● Jeg har angst og har store vanskeligheder med at finde bekendtskaber; specielt nogen som holder lang tid; da jeg kan have svært ved at holde en vedvarende kontakt, f.eks. på daglig basis. Jeg prøver altid at gøre mit bedste og sætter stor pris på at kommunikation foregår uden filter og direkte; da dette er min egen måde at kommunikere på. Hentydninger, sarkasme og hints vil jeg helst være fri for, da dette kun skaber kæmpe forvirring hos mig.

● Mine intentioner er altid ment vel, uanset hvordan jeg måske kan komme til at formulere mig. Jeg har tillidsproblemer, grundet meget svigt igennem opvækst; nogle gange gør jeg måske ting som kan være svære at forstå, eller trækker mig i en periode; og det er helt normalt, da jeg nogen gange må fokusere andre steder, for at få altid ting at hænge sammen i min dagligdag.

Henvendelser om dating frabedes!

Henvendelser der er useriøse og indholdsløse frabedes!

Oh look at the wall of text.. haha.. Hvis du vil vide mere, så send mig endelig en besked!

Tilmeld dig og skriv til Louisa

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.315 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her