Boblberg logo
Søger folk til at spille musik medMads

Søger folk til at spille musik med

Hey! Jeg er en 26 årig mand, som har spillet bas i en 8 års penge. Jeg har altid været lidt en garderobe-bassist, og har derfor ikke meget erfarring med samspil. Det kan være at jeg ikke er super skarp på teori osv, da jeg er selvlært, men er forholdsvis sikker på at mine fundementale evner er passable at least haha.

Jeg har altid haft en forkærlighed for 80'er metal, som Iron Maiden, Judas Priest, Megadeth og en del andre mere obskurre bands. Nogle af mine yndlingsbands lige pt. er Grave Digger, og Anthem. Siden jeg startede har jeg bredt mig ud til både funk og mere 'stille og roligt' musik, som Deep Purple.

Min musik smag er forholdsvis bred, men jeg kan godt være meget specifik med nogle ting. F.eks. er jeg ikke super god til growl og sådan.

Jeg kigger mest efter nogen at spille med - dog har jeg ikke lige et sted i tankerne hvor vi kan mødes. Men jeg kigger også efter nogen at snakke om musik med og dele musik når man nu snubler over noget fedt!

Lidt om migselv: Jeg er førtidspensionist og har derfor lidt for meget tid mellem hænderne. Derudover har jeg også ADHD og ASD (autisme), hvilket kan gøre det lidt svært for mig at holde styr på ting og møde mange nye mennesker.

Håber du er min nye spille kammerat!

Tilmeld dig og skriv til Mads

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.815 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her