Boblberg logo
På Samsø er....en familieL.

På Samsø er....en familie

Mor på 50 og to børn på 4 og knapt 12.

Vi søger et par (50+), der har tid, overskud og hjerterum til at blive en del af vores liv...primært for børnenes skyld.

Der er ingen far i vores familie og netværket er meget begrænset, så mor kommer ind imellem på den, når der er forældremøder og lignende.

Vi søger dog ikke en "pasningsordning" - nok mere en "fuld pakke", hvor vi alle kan være sammen og dele store og små oplevelser og hvor der naturligt også vil opstå behov for nogle timers pasning i ny og næ - med tiden måske længere besøg, hvis alle er trygge ved det.

Med sådan et stort ønske kræver det, at vi "klikker" og det er dér, det bliver svært. Men man må jo starte et sted.

Vi er glade for dyr, naturen, cykelture, strand og vand, hygge med film, Lego, bøger, campingliv, "det nære" o.m.a.

Det er to ret kvikke børn, der er videbegærlige og vi taler frit og åbent om alle emner (på børnenes niveau).

Den store (pige) dyrker boksning, korsang og skydning. Tegner meget (og er talentfuld) og er et ret roligt gemyt uden de store armbevægelser. Hun ved alt dinosaurer og meget om dyr generelt.

Den lille er følsom og har ikke brug for for meget hurlumhej omkring sig. Han er meget fysisk aktiv og elsker at klatre, hoppe, løbe osv. og udfordre sig selv. Ind imellem har han brug for hjælp til at komme ned i gear...vi prøver pt. med yoga og højtlæsning/ hyggestund. Han er i Spørge-Jørgen alderen og elsker historier, alt med værktøj (her kommer mor til kort) og at være udendørs.

Mor er desværre ramt af både fibromyalgi og gigt, hvilket i perioder sætter nogle begrænsninger. Jeg dyrker body sds, er glad for at hækle og læse (men har sjældent tid), elsker havearbejde, strand/ vand, skov, cykelture, historiske emner o.m.a.

Men...altså....vi savner "lidt mere". Nogle, der vil være der for os, som vil os og som vi også kan være noget for, uden at det bliver "alt for kompliceret".

Tilmeld dig og skriv til L.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.285 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her