Boblberg logo
Værter til legestue og voksenhyggeForældrenes

Værter til legestue og voksenhygge

Kunne du tænke dig at være med til at skabe et fantastisk fællesskab for lokale børnefamilier i Nordvest?

Forældrenes Børneklub søger dedikerede frivillige værter til vores legestue, hvor vi sammen skaber sjove og inspirerende oplevelser for småbørn og deres forældre.

Om opgaven: Som vært vil du være med til at åbne legestuen nogle lørdag morgener om måneden kl. 9:30. Dine opgaver inkluderer at åbne lokalerne, stille legetøj frem, sørge for god musik, lave kaffe og ikke mindst byde de lokale børnefamilier velkommen.

Hvem søger vi? Vi leder efter personer, der bor i nærheden af København Nordvest, gerne pensionister eller andre, der har tid til at bidrage til fællesskabet. Det vigtigste er, at du brænder for at støtte og skabe en givende oplevelse for vores lokale småbørnsfamilier.

Vores team: Du vil blive en del af et fantastisk team af frivillige, der står sammen om at skabe et engagerende og relevant tilbud for vores lokale småbørnsfamilier. Vi koordinerer og hjælper hinanden, så vi sammen kan skabe de bedste rammer for leg og læring.

Hvorfor blive en del af Forældrenes Børneklub?

- Skab glæde og positiv indflydelse i lokalsamfundet

- Oplev meningsfuld fællesskab og solidaritet

- Bidrag til mangfoldighed og inklusion i vores børneklub

Har du lyst til at være med til at gøre en forskel og skabe smil på små ansigter, så kontakt os eller besøg vores Facebook eller hjemmeside for mere information.

Sammen kan vi skabe en legestue, der er fyldt med glæde, læring og fællesskab! Tøv ikke med at kontakte os og blive en del af vores fantastiske team.

Tilmeld dig og skriv til Forældrenes

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.799 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her