Boblberg logo
Nye venskaber/relationer søges😊Noel

Nye venskaber/relationer søges😊

Lad os ses og “lege” sammen. Jeg elsker at møde nye mennesker, men har ikke været god til at skabe nye venskaber efter at de gamle venner på Sjælland er gledet lidt ud. Jeg er oprindelig fra Sjælland, men har boet i Odense i en del år efterhånden.

Jeg kan godt lide at gå i teatret, på kunstudstillinger, gå ved stranden, drikke vin eller varm kakao og have snakke om stort og småt. Men jeg synes også andet kunne være hyggeligt og har stadig til gode at prøve både yoga og vinterbadning😊 Naturen er fantastisk, men jeg er også et storbysmennesker og er vild med storbyer kan byde på af kulturelle oplevelser.

Jeg er alenemor til to teenagedrenge på 16 og 18 år. Den yngste er pt på efterskole og den ældste bor udelukkende hos mig.

Jeg er single og de venner jeg har, er gift og har mindre børn, så jeg savner at kunne gå ud om eftermiddagen/aftenen til arrangementer/film/teater, ja alle slags oplevelser eller bare en kop varmt et eller andet og en hyggelig snak😊 Er til dybe samtaler, men også lethed og er generelt meget nysgerrig på livet, oplevelser og mennesker.

Har du lyst en kop kaffe, så lad os tage den og se om vi skulle have lyst til flere😊

Tilmeld dig og skriv til Noel

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.490 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her