Boblberg logo
Søger nye bekendtskaberKristian

Søger nye bekendtskaber

Jeg er 29 år og har boet I Odense det meste af mit liv. Er ikke lige den type der render rundt i byen til sent på natten og drikker bajere, og det leder lidt til at jeg har en tendens til at have svært ved at møde nye mennesker med fælles interesser.

Jeg er p.t. i job rehabilitering, hvor jeg langsomt rykker op i timeantal i håb om at komme på arbejdsmarkedet igen. Har haft massere hamstrer siden jeg flyttede ind i min lejlighed for nogle år tilbage og elsker generelt dyr, med håb om at få en kat i fremtiden.

I min fritid spiller jeg Tabletop Rollespil med mine tætteste vennekreds, ellers er tiden brugt på at spille med mine venner der ikke bor i Odense. Er noget af en nørd og elsker generelt at dykke ned i diverse ting fra at læse om videnskab og mentale lidelser, til mindre seriøse ting såsom fantasy, og hvad end min hjerne nu finder interesant på et givet tidspunkt.

Bær venligst over med mig da jeg er en introvert og har ADHD og Depression hvilket godt til lede i korte periode af nogle dage hvor jeg lidt trækker mig fra at være social for at være for mig selv.

Ellers er jeg egentligt meget åben, og som dette opslag viser, kan jeg fandme knævre løs i lang tid.

Skriv endelig hvis det siger dig noget, og så tager vi den sku derfra.

Tilmeld dig og skriv til Kristian

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.174 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her