Boblberg logo
Tosset med kunst ...Niels

Tosset med kunst ...

Jeg er 69 år. Jeg er pensionist og tosset med kunst og kreativitet. Jeg forsøger ind imellem med maleri, og selvom det er småt med talentet, så er det dejligt, at få udtrykt sig selv. Det, som som i mine øjne gør kunst så spændende, er at alle kunstnere har deres helt eget udtryk, deres eget sprog. Og det er faktisk ret let at lære deres sprog, hvis man er interesseret. Man behøver ikke være ekspert for at kunne genkende et værk af Matisse, Monet, Chagall osv.. Jeg tilstår gerne, at jeg ikke har forstand på den nyeste kunst og synes nok, at den ofte er lidt fortænkt - som når nogen stiller en plasticstol op på et podium og kalder det en installation. Jeg vil kalde det kejserens nye klæder og det vil jeg helst ikke bruge min tid på...

Jeg vil derimod meget gerne møde mennesker med samme interesser, udveksle tanker og ideer, se noget kunst sammen - måske ligefrem ta' på rejse for at se på go' kunst.

Jeg vil gerne tilføje, at jeg også holder meget af musik, går gerne til forskellige slags koncerter, og jeg er glad for at gå lange ture i den smukke natur..

Tilmeld dig og skriv til Niels

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.950 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her