Boblberg logo
25 årig søger venskaber Kathrine

25 årig søger venskaber

Hej:)

Jeg er en kvinde på 25 år, som savner at have en rigtig god veninde.

Sådan en man svinger godt med, kan lave alt og intet med, hvor man kan være sig selv i hinandens selvskab.

Best case scenario er en udvikling til et venskab med gensidig respekt og støtte, hvor der er plads til både højt og lavt humør.

Jeg er vild med en god serie eller film - også meget gerne gys eller til tider en god true-crime dokumentar.

Jeg kan rigtig godt lide at høre podcast imens jeg laver mad, gør rent eller andet - favoritterne er Mørkeland og Distractible.

Jeg kan også godt lide at spille Videospil engang imellem, se anime eller youtube (markiplier).. så jeg har også dét, som nogle ville kalde en nørdet side. Bare rolig - jeg har 2 controllere.

Jeg elsker at være I naturen og at hygge i et helt stressfrit tempo - jeg kan dog også godt rammes af fest-feber, hvor sang, dans og glæde, til den bedste funky musik, er lige sagen.

At sidde med et godt tæppe, med en varm kop whatever (eller vin) og bare sidde og pludre (Måske efter vinterbadning?), synes jeg nu også lyder rigtig rart.

På mange måder er jeg egentlig en lidt fjollet hyggefis, som elsker at se folk være trygge og glade. Jeg bruger gerne energi på at folk jeg holder af har det godt og det er vigtigt for mig, at de ved at de altid kan regne med mig.

Jeg har fundet ud af i min "voksenalder", at jeg savner at få den samme energi tilbage, fra en skøn veninde.

Jeg føler næsten jeg må nævne, at jeg efter et langt og knap så godt forhold, har været meget isoleret fra venskaber - og dem jeg havde, løb ud i sandet. Det er derfor ret udfordrende for mig at åbne op og lukke nye mennesker ind, men det er en udfordring jeg er villig til at tage op! Jeg har nok bare brug for en smule tålmodighed/forståelse i starten - det håber jeg er okay.:)

Hvis du genre vil vide mere om mig eller bare gerne vil give lyd, så er du meget velkommen til at skrive til mig:)

Tilmeld dig og skriv til Kathrine

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.339 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her