Boblberg logo
Frisk ung kvinde med humor Manisha

Frisk ung kvinde med humor

Hej

Jeg er en ung kvinde på 39år

Der søger dig, der godt kan lide at tilbringe din tid med en der er meget sjov, nærværende. En som sætter venskaber højt.

Jeg har ikke nogen decideret interesser. Der er jeg meget alsidigt. Kan godt lide at være i naturen, men nyder også bare hygge på sofaen med en god bog eller en film, maskeen da lave noget kulturel. Pga. Et mindre handicap, kan jeg ikke de store fysiske udfordringer, men ønsket er der bestemt.

Elsker mad og at eksperimentere indenfor dette.

Jeg er meget menneskelig og har brug for mennesker der giver mig positive vibes. Da jeg har et menneskesyn der hedder: Alle mennesker har ret til at søge den lykke, de finder bedst, så længe det ikke forhindre andre i at gøre det samme.

Hvis du er enig i det livs mantra så ved jeg vi kan skabe noget smukt.

Så tøv ikke med at skrive til mig.

Min langvarige livsdrøm er at skrive min egen bog, som jeg endelig er gået i gang med at praktisere. Det fylder meget hos mig. Men ikke så meget at jeg ikke kan foretage mig andet.

Jeg bor sammen med min mand og tre børn lidt udenfor Viborg. Er mega skudt i dyr og bliver helt blød om hjertet, når jeg ser nogen med samme passion og ønsket om dyr og naturen er noget vi skal værne om.

Har selv hund, to katte, en kanin til låns.

Du behøver ikke at have samme interesser som mig. Bare du har en positiv indstilling til livet og livet omkring os, så er jeg sikker på vi nok skal finde på noget at snakke om.

Blev du fanget af noget omkring mig, så kontakt mig

Tilmeld dig og skriv til Manisha

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.132 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her