Boblberg logo
Vennepar Agnethe

Vennepar

Vi er et par som er gift på 13 år .Agnethe 57 år og michael 60 år og er førtids pensionister.

Der søger vennepar til god middag, med et glas vin eller god øl, grille når vejret byder sig.( Eventuelt spiritus hvis vi er i byen.) Weekend ture. En dag der tilbringes med oplevelser/ en tur til hvad nu?. Måske Århus, Seværdigheder Vandrehjem . restaurant besøg. Spille et spil . Bowle og en længer snak om alt og intet. Evt Ud og rejse. Foretrækker: gran Canaria eller et andet , måske camping i telt. selv MC men kan godt lide og komme og snakke med de folk. Min søn har MC og er medlem af denne klub. Også min datter har MC.

Michael og vi er til thy traf 1 gang om året. Med telt og se mange mc og feste med dem. I -2 dage

Og ser mange film. Ser cykel løb og min nevø er jonas Vingegaard og boksning. Og er også med på en spøg med sort humor. Agnethe

kan lide og chatte. Og høre musik. Gå shop amok hvad enten det er en tur til storbyen Ålborg center eller ikea. Hvis, moneter er der der til det. Gå på nettet, Indretning. Tøj / sko køb, makeup, smykker. Se film med badehotelet eller en romantisk film. Har også gået til glaskunst. Og keramik.

Vi bor i et rækkehus, lejlighed, som vi er flyttet til inde i thisted, for 4 år siden . Vi tager også på telt ture i år har det været feddet camping på syd Sjælland ,ved faxe bugt.vi er blevet meget hug på telt ferie.!!!! Er i til camping og er interesseret i at tage på feddet camping sammen med os gerne et par så skriv.Har også en lille terrasse med diverse krukker med blomster jeg går op i.!!!! og Michael kan godt bruge grillen sommetider.!!!! Kroferie eller et ophold mini ferie. Gerne kro ophold. er heller ikke af vejen!!! Feks. Århus vandre hjem eller måske køre til grænsen og handle 1 gang om året. Gerne Flensborg eller Hamborg.!!!!

Agnethe

har 2 voksne børn og et barnebarn 7 år. Michael

har ingen børn.

PS vi er ryger begge.

Ses vi

De gæve thyboer fra thisted 😀7700 i det nordlige du kan komme nordvestjylland

PS alle de ting jeg har nævnt er noget vi kunne gøre sammen.kh Agnethe hansen og michael hansen 😃

Tilmeld dig og skriv til Agnethe

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.275 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her