Boblberg logo
Glæde og aktivitet i hverdagenPippi

Glæde og aktivitet i hverdagen

Jeg er 53 år og søger nogle glade mennesker ca min alder, at være aktivt sammen med omkring naturoplevelser. Du har bopæl i/omkring Sønderborg. Har du lyst til at dele oplevelser/glæde og begejstring ved naturen/haven, - fx en skøn eventyrlig gåtur i skoven eller ved stranden. Måske finde på noget kreativt med naturmaterialer, hækle/strikke/sy/filte eller hvad projektet kræver. Tage til foredrag og arrangementer omkring dette.

Jeg er primært til samtaler omkring de projekter, vi hver især har gang i og anden interessant viden om natur, dyr, sundhed, kreativitet, alternativ bolig- og haveindretning og tænker du ved en del om dette også, - er knap så interesseret i snak om private affærer, Hvad kan du præstere med dine hænder, hvilke ideer har du, som du selv har sat i værk og hvordan gjorde du det. Har selv beskæftiget mig med mangt og meget, og er god til mange ting. Jeg søger dig, som ditto også er dygtig til mange ting med hænderne, så vi kan lære af hinanden og inspireres.

Du ryger ikke og kan lide at holde dig sund og aktiv.

Jeg bor i eget hus og er igang med at renovere i boheme-stil...jeg elsker genbrug og upcyckling. Har 3 kattebørn, der bestemmer næsten alt 🏵️

Tilmeld dig og skriv til Pippi

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 610.967 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her