Boblberg logo
Søger nye veninderSarah

Søger nye veninder

Jeg er en kvinde på 30 år, som søger nye bekendtskaber!

Jeg bor på Frederiksberg sammen med min kæreste og hund og min fritid bruger jeg på alt muligt forskelligt! Jeg kan godt lide at prøve nye ting, og tager derfor tit prøvetimer i alt fra karate til burlesque, Det bedste jeg ved er at tage ud og spise eller hygge derhjemme med god mad og en flaske vin. Jeg elsker også at være kreativ - jeg bruger meget tid på at strikke og lige pt. går jeg til keramik en gang om ugen. Jeg har aldrig været den vildeste festabe og vil til enhver tid foretrække en hyggeaften hjemme med bland selv slik og en god serie over at tage i byen.

Som person er jeg ret meget en "no bullshit" person, jeg er åben og ret ærlig. Jeg kan godt fylde lidt, og har derfor en tendens til at skræmme meget introverte personer væk (jeg lover det ikke er med vilje!) - jeg håber, at der sidder nogle derude der har samme værdier :)

Jeg søger jævnaldrende veninder (+/- 5 år). Jeg synes det kræver lidt at opbygge nye relationer og derfor søger jeg mennesker der har tid, lyst og overskud til at "venindedate". Hvis du tænker vi kunne have kemi, så skriv endelig, så vi kan mødes og teste kemien af :)

Tilmeld dig og skriv til Sarah

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 600.360 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her