Boblberg logo
Tætte relationer søgesNanna

Tætte relationer søges

Hej med alle jer skønne mennesker derude

Som der desværre også er en del andre unge mennesker der gør, går jeg og føler mig ret ensom for tiden.

Det er sådan at jeg de sidste 3 år af mit liv har været nødsaget til at til dels trække stikket fra den sociale hverdag som mange andre unge mennesker lever. Det skyldes at jeg efter at være flyttet hjemmefra er blevet bekendt med at jeg har nogle forskellige diagnoser. Det er ikke noget man kan mærke på mig, da det meste er tunge ting som jeg bærer rundt på indeni, og som der heldigvis er nogle kloge hoveder der hjælper mig med at snakke lidt omkring engang imellem. Spørger man min omverden, vil de fleste nok ikke vide at jeg har nogle ekstra udfordringer (ligesom for at give jer mennesker derude en indikation af, at jeg stadigvæk er et velfungerende menneske).

Fordi jeg har brugt så meget tid på arbejdet med mig selv og stadigvæk kommer til at bruge tid på det fremadrettet, så søger jeg nogle mennesker i mit liv som også elsker at have de gode/tunge snakke omkring livet og det at vokse som menneske. Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at skabe nogle venskaber som man kan have tæt på, og som er en stor del af hinandens liv.

Og det hele skal ikke altid gå op i lange og tunge snakke, for jeg elsker samtidigt at komme ud og lave og opleve ting samt at tage ud i byen. Jeg har desværre bare ikke så mange af de mennesker som jeg både kan være dyb med, men som jeg også kan have de mest festlige aftener med, og jeg går og drømmer lidt om forhåbentlig at finde en sjæl eller to som kunne tænke sig at være en del af mig og mit liv🌸

Jeg glæder mig til at høre fra jer!

De bedste hilsner

Nanna

Tilmeld dig og skriv til Nanna

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.815 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her