Boblberg logo
Søger veninder, gamer-venner & chatCamilla

Søger veninder, gamer-venner & chat

Jeg hedder Camilla og er 29 år, jeg er i gang med en social- og specialpædagogisk uddannelse, jeg har en hund på 11 år og er gift. Når jeg ikke går i skole eller laver lektier, så hygger jeg med min mand eller gamer. Jeg gamer henholdsvis på pc, playstation 5, xbox og nintendo switch, så jeg har en del spil og konsoller, jeg kan spille med andre på.

Jeg er ikke den typiske pige/kvinde, der går op i make up og shopping, men en gang imellem kan jeg godt lide at kigge på butikker og shoppe lidt. :)

Jeg er bosat i Humlebæk (Fredensborg kommune), og de veninder jeg søger må gerne bo i enten området/omegnen eller ind mod København, Helsingør, Hillerød eller ligned.

De veninder jeg søger, skal man kunne tage hjem til hinanden eller ud i byen måske biografture eller andet, man kan have tilfælles? Jeg er ikke god til at gå i byen med alkohol og den slags, så det skal allerhøjst være på cafe og ellers hvad vi nu finder på.

Da jeg selv er 29 år, skal du ikke være for meget yngre end mig, men du må gerne være de der 25+ og er du ældre end mig, er der ikke nogen grænser. Jeg er meget stille og rolig, altid god til at lytte og bare snakke.

Med hensyn til gaming-venner, så skriv og se om vi begge spiller noget fælles. :D

Jeg er generelt også altid frisk på en chat

Tilmeld dig og skriv til Camilla

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 599.262 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her